Home Maak het mee Markt Boeren Zondagmarkt bij Hoeve Ravenstein

Boeren Zondagmarkt bij Hoeve Ravenstein

Kom en beleef de Boeren Zondagmarkt bij Hoeve Ravenstein
Van mei tot en met oktober is Hoeve Ravenstein op landgoed Groeneveld extra vaak open en ben je iedere eerste zondag van de maand welkom op de boerenmarkt! Er valt voor jong en oud veel te zien, te proeven en te beleven.

Boerenmarkt
Houd je van gezond eten en lokale producten? Dan is dit evenement een echte aanrader! Op de boerenmarkt vind je diverse marktkramen gevuld met biologische, glutenvrije en streekproducten. De producenten van Hoeve Ravenstein vertellen graag meer over de herkomst van deze bijzondere streekproducten en laten je graag proeven. 

Kopje koffie met gebak
Als je toch op de boerenmarkt bent, geniet dan gelijk van een kop koffie van het Boerderijcafé. Hier geniet je van dagvers gebak, zelf gebakken koeken, boerenschepijs en meer. Alles wordt vers bereid met de duurzame producten en de streekproducten uit de moestuin en de Boerderijwinkel van Hoeve Ravenstein. Ook het Boerderijterras is open. Vanaf beide locaties heb je zicht over het erf en de omliggende landerijen.  

Duurzaam winkelen
Natuurlijk is de Boerderijwinkel (of liever gezegd de duurzame supermarkt) ook open! Hier kun je in alle rust je dagelijkse boodschappen doen. Ook kun je hier terecht voor gezonde recepten, advies of vragen over gezonde voeding. Volg je een speciaal dieet of heb je een voedselallergie? In de boerderijsupermarkt vind je méér dan 1500 allergenenvrije producten. Denk hierbij aan gluten-, lactose-, melk-, suiker- en pindavrije producten.

Kinderactiviteiten op het boerenerf
Op de boerenmarkt zijn verschillende educatieve kinderactiviteiten. In de Hooitas kunnen kinderen tegen een kleine betaling de Boerderij speurtocht doen en een echt boerenhulpje worden. En in de moestuin kun je zien en leren hoe velen soorten groentes, kruiden en bloemen groeien. De runderen zijn in de diervriendelijke potstal en op de landerijen rondom het erf te zien. Wedden dat het leuk wordt? 

Datum

04 sep 2022

Tijd

10:00 - 17:00

Meer Info

Meer Lezen

Organisator

Hoeve Ravenstein
Telefoon
035 666 83 84
Email
info@hoeveravenstein.nl
Website
https://hoeveravenstein.nl
QR code

© Stichting Cultuur Platform Baarn