Skip to main content

Dag van de Baarnse Jongeren

Een dag voor en door jongeren!
De Dag van de Baarnse Jongeren staat in het teken van alle voorzieningen, activiteiten en plannen voor alle jongeren in gemeente Baarn.

Op 20 november wordt in Baarn voor het eerst de Dag van de Baarnse Jongeren georganiseerd. Deze dag is speciaal uitgekozen omdat door de Verenigde Naties in de hele wereld World Children’s Day wordt gevierd.

In de avond wordt Theater de Speeldoos in het blauw gezet om aandacht te vragen voor kinderen en jongeren in Baarn. Tijdens de feestelijke opening in de grote zaal vertellen Baarnse jongeren op verrassende wijze hun verhaal. Vervolgens kan iedereen in het Theatercafé de Baarnse ideeën-markt bezoeken. Geef nu jouw mening over concrete plannen die er zijn voor jongeren in Baarn. Denk aan hangplekken en activiteiten voor en door jongeren, leren en werken, cultuur en uitgaan, sporten en bewegen, je gezond en betrokken voelen enzovoort.

Voor de Dag van de Baarnse Jongeren nodigen we iedereen uit om mee te doen. Nieuwe frisse en creatieve ideeën om van deze avond een succesvolle ontmoeting te maken zijn van harte welkom! Vooral jongeren zelf worden uitgenodigd om hun mening te geven over hun leven in Baarn. Organisaties die zich voor kinderen en jongeren inzetten, worden ook gevraagd om mee te doen.

De Dag van de Baarnse Jongeren staat in het teken van alle voorzieningen, activiteiten en plannen voor alle jongeren in de gemeente Baarn. Er gebeurt al veel, maar de behoefte en noodzaak bestaat om samen nog meer te kunnen doen voor en vooral met onze jongeren. Dat vindt de gemeente Baarn zelf ook. Ze ontwikkelt de komende maanden om die reden een jeugdagenda. Denk en doe dus vooral mee!

Bestel nu via de button Tickets jouw gratis kaartje voor deze avond (minimum leeftijd 13 jaar). Heb je ook een goed plan, laat ons dan jouw idee weten. Stuur voor meer informatie een mail naar UNICEF vrijwilliger Peter Joziasse: peter@peterjoziasse.com

Datum

20 nov 2023
Verlopen!

Tijd

19:00

Meer Info

Meer Lezen

Organisator

Theater de Speeldoos - Baarn
Telefoon
035-5418050
Email
theaterkassa@speeldoosbaarn.nl
Website
https://www.speeldoosbaarn.nl/
QR code