Home Maak het mee Evenement De Dijk – Van Dik Hout • Paul de Munnik

De Dijk – Van Dik Hout • Paul de Munnik

De Dijk heeft overal gestaan. In kroegen en in stadions. Aan de waterkant en op het Rode Plein. De roots van hun muziek liggen in the Deep South, maar voor hun nieuwe album Nu of Nou kwam De Dijk naar huis. Op zaterdag 2 juli 2022 keert de band terug naar Paleis Soestdijk, met nieuwe nummers en oude klassiekers (Ik Kan Het Niet AlleenAls Ze Er Niet Is en Mag Het Licht Uit)

Er zijn weinig bands die het meer dan een kwart eeuw volhouden. Maar Van Dik Hout is zo’n band. Een Nederpopinstituut dat trots is op het muzikale verleden (o.a. Stil In Mij en Meer Dan Een Ander), maar altijd vooral vooruit is blijven kijken. Hun nieuwe album Één Nacht Eeuwigheid is de nieuwe sprong voorwaarts.

Paul de Munnik is sinds 1995 bekend van het legendarische Nederpopduo Acda en de Munnik. Hits als Het Regent Zonnestralen en Niet Of Nooit Geweest zijn al ruim twintig jaar niet meer weg te denken uit de Nederlandse cultuur. Vanaf 2015 richt Paul zich op zijn solocarrière, waar sindsdien twee albums voor heeft uitgebracht.

Datum

02 jul 2022
Verlopen!

Tijd

16:00

Meer Info

Meer Lezen

Organisator

Royal park live
Email
info@royalparklive.nl
Website
https://www.royalparklive.nl/
QR code

© Stichting Cultuur Platform Baarn