Skip to main content
Home Maak het mee - Cultuur In Baarn Workshop Start Senia muziekluisterclub in Baarn

Start Senia muziekluisterclub in Baarn

Johann Sebastian Bach, Erik Satie, Louis Andriessen… Luister je graag muziek? En wil je meer te weten komen over componisten, genres en de muziekgeschiedenis? Sluit je aan bij een muziekluisterclub. Want met anderen naar muziek luisteren en erover praten is leerzaam en verrijkend. Bovendien ontmoet je gelijkgestemden. 

Maak kennis met de muziekclubs van Senia op vrijdag 19 januari 2023, aanvang 14.00 uur in de bibliotheek Baarn.

Muziekluisterclubs van Senia

Senia faciliteert muziekclubs door heel Nederland. In een muziekclub beluister je dezelfde muziek en bespreek je deze samen. Elke muziekclub maakt jaarlijks een lijst met muziekstukken die de leden willen bespreken. Dit gebeurt aan de hand van door Senia zorgvuldig samengestelde muzieklijsten. Er kan gekozen worden uit een bonte schakering van componisten, beroemde muziekstukken, tijdperken en stijlen, van middeleeuwen tot heden. Met de handige luisterwijzers van Senia zijn de besprekingen al snel verdiepend.

Informatiebijeenkomst

Op vrijdag 19 januari 2024 om 14.00 uur is er een informatiebijeenkomst in de bibliotheek Baarn, Hoofdstraat 1. Iedereen die belangstelling heeft voor de muziekclubs van Senia is welkom. De bijeenkomst is gratis. 

Graag aanmelden via liesbeth.ram@senia.nl. Bij genoeg animo wordt ter plekke een nieuwe club opgericht.

Meer informatie over de muziekclubs van Senia is te vinden op www.senia.nl.

Datum

19 jan 2024
Verlopen!

Tijd

14:00 - 15:00

Meer Info

Meer Lezen
QR code