Skip to main content

Stichting Cultureel Festival Baarn

Stichting Cultureel Festival Baarn

De stichting
Sinds 1998 organiseert de Stichting Cultureel Festival Baarn een jaarlijks evenement in het centrum van Baarn waar iedereen op cultureel gebied zich kan en mag presenteren. Wat oorspronkelijk begon als een kleinschalige kunstmarkt is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwaardig festival met muziek, kunst en cultuur. Het festival heeft als doel om zowel de cultuur als het vrijwilligerswerk in Baarn en regio te promoten en te stimuleren. Inwoners van Baarn en omgeving kunnen zo genieten van muziek, kunst en cultuur. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk.
Het Cultureel Festival vindt altijd plaats in het eerste weekend van september. De festiviteiten vinden plaats in het centrum van Baarn en in de Pekingtuin, een prachtig park met een vast podium. De afgelopen jaren bestond het festival uit PekingPop, Klassiek Podium, KorenPodium, Baarnse Literatuurprijs, PopPodium, DansPodium, CultuurPodium, Kunstmarkt, KinderPlein en Welzijns- en Vrijwilligersmarkt.
Stichting Cultureel Festival richt zich op het laagdrempelig aanbieden van projecten van zo hoog mogelijke artistieke kwaliteit, maar tegelijk ook op het bieden van een kans aan plaatselijk aankomend talent, zowel op muzikaal als artistiek gebied. Bovendien bieden wij de kans aan stichtingen en verenigingen om zich te presenteren tijdens het festival.

Cultuuragenda

Bekijk alle activiteiten

Geen evenementen gevonden!

Zoek een evenement