Skip to main content

Stichting Intocht Sinterklaas

Stichting Intocht Sinterklaas

De stichting Sinterklaas in Baarn, verzorgt jaarlijks de intocht in Baarn met heel veel vrijwilligers en collega organisaties.
tichting Intocht St. Nicolaas Baarn is een vrijwillige organisatie, die zorg draagt voor alle organisatie rondom de intocht van de Goedheiligman in Baarn. Het momenteel zevenkoppige bestuur zet zich ieder jaar vanaf begin september, in, om half november voor Baarnse jeugd een onvergetelijke dag te verzorgen.

Werkzaamheden die daarbij komen kijken zijn onder andere:

veel administratieve werkzaamheden (door o.a. het aanmelden van de vele vrijwilligers, die nodig zijn om een intocht uberhaupt te kunnen organiseren)
inkoop van veel uiteenlopende zaken (denk daarbij aan koffie, thee, oranje fruit, zoetigheden, kleding, make-up en allerlei versierselen)
zoeken naar gezellige muziekkorpsen, die de Sinterklaas zijn Pietenband kunnen ondersteunen
zorgen dat het financiele plaatje op orde is en dat de gemeente ieder jaar weer getrakteerd wordt op een zaterdag die zorgt dat Baarn uitloopt en de gezelligheid op zoekt
op zoek naar andere vernieuwende hilarische zaken die tot de verbeelding spreken, ieder jaar weer!
het maken en schrijven van een pakkend nieuw liedje
Zonder hulp van veel vrijwilligers op allerlei vlak is dit het organiseren van deze dag onmogelijk. De nadruk ligt niet op het bestuur, maar juist op de honderden anderen die de Intocht van Sint Nicolaas in Baarn jaar-in-jaar-uit tot een succes weten te brengen.

Cultuuragenda

Bekijk alle activiteiten

Geen evenementen gevonden!

Zoek een evenement