Skip to main content

Theater de Speeldoos Baarn

Theater de Speeldoos Baarn

Je hebt kaarten gekocht voor een voorstelling. Als je ons theater binnenkomt, bestel je aan de bar een vers gezet kopje koffie, een glas geurende thee of misschien wel een schuimend biertje of een glaasje wijn. Je geniet ervan in ons gezellige theatercafé. Dan ga je de zaal in en strijkt neer op een van de rood pluchen theaterstoelen. Het doek gaat op en de voorstelling begint. Je valt bijna van je stoel van het lachen om die ene cabaretier, pinkt een traantje weg bij een mooie film of toneelstuk of gaat uit je dak op de muziek van jouw favoriete artiest. Na afloop van de voorstelling bestel je nog een drankje met een nootje of een portie overheerlijke bitterballen en praat je met vrienden of bekenden na in ons theatercafé. Na een fantastische avond keer je weer huiswaarts.

Maak het mee… Je bent welkom!

Vele artiesten waaronder Youp van ’t Hek, Brigitte Kaandorp en Karin Bloemen staan graag in ons theater vanwege onze warme, ‘rood pluchen’ theatersfeer en gezellige theatercafé.

Theater & Meer

Naast theatervoorstellingen biedt Theater de Speeldoos veel meer. Je kunt ook bij ons terecht voor een fantastische filmavond; van de grootste bioscoophits tot de mooiste filmhuispareltjes. Een keer per maand is er een filmmatinee. Ook biedt Theater de Speeldoos, als enige theater in Nederland, de top opera’s van The Metropolitan Opera in New York via een rechtstreekse satellietverbinding op ons filmdoek. Een unieke beleving! Daarnaast organiseren wij sfeervolle muzikale happenings in ons theatercafé. Onder het genot van een hapje en een drankje is dat dé ultieme tijdsbesteding op de zondagmiddag!

Nominatie Theater van het Jaarprijs

In 2017 én in 2019 werd ons theater genomineerd voor de Theater van het Jaarprijs in de categorie theaters tot 450 stoelen. Een bezoek dus meer dan waard!

Service
Centraal gelegen in NL | Gratis parkeren | Gratis garderobe | Portemonneeloze pauze | Ook zakelijke verhuur

Cultuuragenda

Bekijk alle activiteiten

Geen evenementen gevonden!

Zoek een evenement